11 Μαρ 2012

9/3: στις 19.00 μ.μ. συγκεντρωθήκαμε αρκετοί συναγωνιστές στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο που εφημέρευε και κάναμε κατάληψη στα ταμεία του, ώστε κανείς, Έλληνας ή μετανάστης, να μην πληρώσει το απαράδεκτο χαράτσι των 5 ευρώ για εξέταση & περίθαλψη.

Μετά από λίγο άρχισε να μαζεύεται αστυνομία παρουσία κι ενός πεντάστερου(!)επικεφαλούς.Σε λίγο πλάκωσε και μια διμοιρία ΜΑΤ, αλλά ύστερα από τις εξελίξεις με τη διοίκηση του νοσοκομείου αποχώρησε όλη η παρέα τους.Αφού λάβαμε διαβεβαίωση από τον υπεύθυνο της εφημερίας ότι μέχρι τη λήξη της ως την επόμενη μέρα δε θα πληρώσει κανείς για εξέταση-διαφορετικά θα ερχόμασταν όποτε εφημέρευε η κλινική-αποχωρήσαμε γύρω στις 21:00.Σε όλη τη διάρκεια της δράσης μας δήλωσαν την υποστήριξή τους τόσο οι ασθενείς-επισκέπτες όσο και η συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού!
πολιτικό & κοινωνικό (αλλά όχι κομματικό) κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΥΠΑΚΟΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Τα κοινωνικά αγαθά, όπως η δωρεάν πρόσβαση στην Υγεία για όλους, αποτελούν κτήμα & αναφαίρετο δικαίωμα ολόκληρου του λαού και όχι ευκαιρία για υπερκέδη των λίγων πραγματικών τζαμπατζήδων που εισβάλλουν"λαθραία" στις ζωές μας και τις εξαθλιώνουν!
ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,ΜΕ ΑΦΟΒΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!